Showbiz

#foto #jennifer aniston #posterior #degetele #prins #gerard butler

Gerard Butler a fost prins cu degetele in posteriorul lui Jennifer Aniston (FOTO)

Gerard Butler a fost, in sfarsit, prins in spatele liniilor inamice, adica acolo unde se lauda ca nu are ce sa caute, anume: pe/in posteriorul lui Jennifer Aniston!

butler aniston

Aflati la Paris in cadrul campaniei de promovare a celui mai recent film in care joaca impreuna, The Bounty Hunter, Gerard Butler si Jennifer Aniston au fost prinsi pe picior gresit. Desi pacalesc presa de ceva vreme cu faptul ca nu formeaza un cuplu, poza surprinsa de un fotograf la Paris arata cu totul altceva.

Cand toti paparazzi se ingramadeau sa le surprinda pe cele doua vedete la bordul yachtului privat cu care au facut o plimbare pe Sena, un fotograf mai destept a preferat o abordare din…spate a subiectului, reusind sa-l prinda pe Butler cu degetele in si pe posteriorul lui Aniston.

Potrivit People.com, Gerard si Jen au petrecut unul langa altul intreaga seara, comportandu-se ca doi indragostiti. “Pareau foarte apropiati. Se imbratisau si atingeau constant”, a spus o sursa pentru revista People.

Probabil de aceasta data, reprezentantilor celor doi le va fi destul de greu sa sustina ca relatia acestora este doar o frumoasa prietenie. Oricum ar fi, castigatoare este Jen pentru ca a reusit sa puna mana pe un spartan chiar daca reprofilat, din pacate, pe comedii romantice plictisitoare. Vezi aici mai multe poze cu Gerard si Jen la Paris.

Urmareste trailerul comediei The Bounty Hunter:



Sursa foto : TMZ.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea