Showbiz

#alcool #canabis #consum de droguri #acuzatii #george michael #pop

George Michael, acuzat pentru posesie de canabis

George Michael face ce face si iarasi are probleme cu legea. Artistul a fost pus ieri sub acuzatie pentru “ posesie de canabis si pentru conducerea automobilului intr-o stare neadecvata provocata de consumul de alcool sau de droguri”, se arata intr-un comunicat al Scotland Yard -ului.

Politia londoneza a gasit asupra artistului o cantitate de canabis, imediat dupa  accidentul in care George Michael a fost implicat in luna iulie.

In urma cu o luna, George Michael a pierdut controlul automobilului pe care-l conducea, acesta avariind fatada magazinului foto Snappy Snap din Hampstead, un cartier din nordul capitalei britanice.

Cantaretului nu i s-au recoltat la acea vreme probe prin care sa se demonstreze ca condus sub influenta drogurilor sau a alcoolului. Momentan, George Michael se afla in libertate, insa pe 24 august va trebui sa se prezinte in fata unui tribunal din Highbury, Londra.

Citeste si

George Michael relanseaza “Faith”, albumul sau de debut

George Michael a intrat cu masina intr-un magazin

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea