Showbiz

George Lucas se gandeste la "Indiana Jones 5"

Ultimul film al seriei Indiana Jones a fost prezentat in avanpremiera mondiala la Cannes, iar parerile de dupa vizionare s-au impartit, cum era de asteptat, in bune si rele. Criticii europeni au fost nemilosi cu Indiana Jones and of the Crystal Skull, aruncand in stanga si-n dreapta cu recenzii deloc laudative, in timp ce criticii de peste ocean au primit favorabil noile aventuri ale celebrului arheolog.

Cu ocazia proiectiei filmului la Cannes, producatorul George Lucas a dezvaluit cate ceva despre planurile de viitor, pe care le are in ceea ce priveste viitorul popularei serii, regizate de Steven Spielberg. "Nici macar nu le-am spus asta lui Harrison si Steven, dar am o idee pentru a-l transforma pe Shia LeBeouf in personajul principal pentru urmatorul film, si sa-l readucem pe Harrison in actiune, asa cum a facut Sean Connery in ultimul film. Nu vad de ce nu ar functiona", a spus Lucas.

"Iar Harrison inca nici macar nu e batran. Adica, are 65 de ani, si a facut totul in acest film. Este incredibil de agil, si, daca ma intrebati pe mine, arata mai bine decat acum 20 de ani”, a mai glumit Lucas.

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull va fi lansat in cinematografele din intreaga lume, vineri, 23 mai.

TrailerIndiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea