Showbiz

#george clooney #burn after reading #up in the air #consultant #ecranizare

George Clooney - un personaj fara scrupule

George Clooney poarta negocieri pentru a interpreta rolul principal in Film... Up in the Air , o ecranizare a romanului omonim de Walter Kirn, informeaza variety.com.

Scenariul adaptat a fost realizat de Jason Reitman (Juno), care a lucrat la proiect timp de cinci ani. Regizorul va semna si regia filmului, Up in the Air fiind primul film pe care Reitman isi va pune semnatura dupa succesul comediei Juno.

Clooney va juca un consultant fara scrupule care isi duce practic viata in avion si al carui job este concedierea unor angajati din marile corporatii. Actorul este prezent la Festivalul de la Venetia pentru a-si promova ultimul sau film, Burn After Reading, in regia fratilor Coen. Pelicula va avea premiera in Romania in toamna acestui an.

Urmatorul proiect cinematografic al lui George Clooney este adaptarea animata a romanului The Fantastic Mr. Fox, in care actorul isi imprumuta vocea personajului principal.

Urmareste trailerul filmului Burn After Reading.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea