Showbiz

#george clooney #singur #din nou

George Clooney - singur din nou

Nu este un secret ca George Clooney nu-si poate pastra iubitele mai mult de cateva luni. Se pare ca aceeasi soarta a avut-o si Elisabetta Canalis , prezentatoarea TV italiana, cu care Clooney avea o relatie din 2009.

Potrivit revistei britanice Grazia, cel care a pus punct relatiei de noua luni a fost chiar in Hawaii”, a adaugat sursa.

Probabil George Clooney nu mai poate tine pasul cu iubitele sale mai tinere. Actorul, in varsta de 48 de ani, a declarat recent ca prefer noptile linistite in locul petrecerilor.

“Odata cu varsta se schimba si prioritatile. Pe masura ce imbatranesti iti dai seama ca exista si alte moduri de a contribui in comunitate. Daca ai o cariera de succes , te poti concentra si asupra altor probleme”, a povestit actorul.

“Am niste prieteni grozavi de vreo 20 de ani si pe masura ce imbatranim ne-am dat seama ca ne place sa ne distram intr-un mod mai linistit decat cand eram mai tineri”, a mai spus George Clooney, citat de site-ul showbizspy.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea