Showbiz

#star #burn after reading #bilet #accident rutier #masina #george clooney

George Clooney face cadou masini

George Clooney nu este un sofer prea priceput, iar sirul accidentelor pe care starul le provoaca se tot mareste. Mai nou, actorul american a provocat un accident rutier minor in Italia, tamponand masina unei femei, informeaza telegraph.co.uk

Insa, ca un adevarat gentleman, Clooney si-a recunoscut vina si dupa ce a dus masina femeii la service, a ales sa-si ceara scuze fata de aceasta luandu-i o masina nou-nouta in valoare de 24 de mii de euro.

Mare a fost mirarea femeii cand s-a dus sa-si ridice masina de la service si a gasit in schimb o noua si un bilet in geam : "Imi pare rau. Sper ca ma veti ierta. George Clooney". Se pare ca renteaza sa fii accidentat de un star asa generos.

George Clooney a mai fost protagonistul unui accident rutier anul trecut in New Jersey , cand circula pe motocicleta impreuna cu prietena sa. Atunci Clooney s-a ales cu o coasta fisurata, iar partenera sa cu un picior rupt.

Urmareste trailerul filmului Burn After Reading cu George Clooney si Brad Pitt.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea