Showbiz

#chippendales #slabiciune #striperi #relatii #brad pitt #george clooney

George Clooney are o slabiciune pentru stripperii blonzi

Lui George Clooney ii place sa primeasca propuneri de la stripperi, cel putin asa sustine bunul sau prieten Brad Pitt, anunta FemaleFirst.

Pitt, care s-a imprietenit cu Clooney in timpul filmarilor la trilogia . Cand gazda unui show tv american, Ellen DeGeneres, l-a intrebat pe Brad cum il poate ademeni pe Clooney in studioul sau pentru o emisiune, acesta a raspuns: “Adu-i niste dansatori Chippendales si e al tau. Trei, patru, dar nu mai putin de trei dansatori, iar unul trebuie sa fie blond”.

Ellen a spus in cadrul aceleiasi emisiuni TV ca a incercat sa-l convinga pe George Clooney sa apara in show-ul ei de cand studioul ei a fost mutat chiar langa casa de productie a starului din Burn After Reading.

"Am incercat totul pentru a-l prinde pe Clooney. I-am trimis modele de la Victoria’s Secret, i-am trimis-o pe Miss America, am trimis-o si pe Kate Hudson. I-am facut cadouri, i-am decorat studioul pentru Halloween. Nu stiu ce as mai putea face”, s-a plans DeGeneres.

George Clooney (47 ani) a devenit faimos atat datorita carierei sale cinematografice, cat mai ales datorita relatiilor sale amoroase cu multe femei frumoase si celebre, printre care Renee Zellweger, Salma Hayek, Julia Roberts, Lucy Liu, Lisa Snowdon and Sarah Larson. In urma divortului de sotia sa, Talia Balsam in 1993, Clooney a jurat ca nu se va casatori niciodata si nici nu va avea copii.

Pe George Clooney il puteti vedea pe ecranele din cinematografele noastre in Burn After Reading. Urmareste trailerul filmului.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea