Showbiz

#george clooney #amenintat #bombe #razboi mondial

George Clooney amenintat de bombe din al 2-lea razboi mondial

George Clooney a avut un soc recent cand un arsenal de bombe din al doilea Razboi Mondial au fost gasite in apropierea vilei sale din Italia, scrie entertainmentwise.com.

vila clooneyAutoritatile italiene l-au pus pe jar pe Clooney cand l-au anuntat ca au descoperit in lacul Como, pe marginea caruia se afla si vila ( foto ) actorului, sute de kilograme de explozibil datand din cel de- al doilea Razboi Mondial.

Genistii au gasit si inlaturat nu mai putin de 250 de kilograme de grenade de mana, bombe pentru bombardamente aeriene si mortiere ramase neexplodate de mai bine de 60 de ani.

Cand a fost intrebat de incident, George Clooney a raspuns glumind: “Nu este prima bomba de care ma lovesc”. Oare la care din filmele sale facea aluzie?

Urmareste mai jos trailerul filmului The Men Who Stare at Goats, cea mai recenta pelicula in care joaca George Clooney si care poate fi vizionata si in cinematografele de la noi:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea