Showbiz

#hello #people #gemeni #brad pitt #angelina jolie

Gemenii cuplului Brangelina

Mult asteptatele fotografii cu gemenii au fost publicate, ieri, de revistele People si Hello !, pentru aproximativ 14 milioane de dolari.

Fotografiile cu Vivienne Marcheline si Knox Leon, gemenii cuplului Pitt-Jolie, au aparut p e copertele revistelor People si Hello!. Cei doi actori sunt imbracati in alb si au fost surprinsi admirandu-i pe cei doi nou-veniti in familia lor numeroasa. "Este un adevarat haos", s-a plans Angelina Jolie in interviul acordat revistei People, referindu-se la cei sase copii ai ei si ai lui Brad Pitt. "Insa ne descurcam si avem parte de clipe minunate", a adaugat aceasta. Angelina se poate considera o mama norocoasa. Actrita s-a mandrit cu ceilalti copii ai sai care o ajuta la indeplinirea sarcinilor maternale. " Shiloh si Zahara aduna hainele gemenilor, ajuta la schimbatul acestora si ii tin in brate. Este dragut din partea lor si arata ca niste mici mamici", a povestit actrita.

Brad este de parere ca gemenii seamana cu parintii lor. "Viv seamana cu Ange la spirit, atitudine si din punct de vedere fizic, iar Knox seamana putin cu mine", a declarat proaspatul tatic. Copiii s-au nascut pe 12 iulie, la o clinica din Nisa, sudul Frantei, si au devenit deja cetateni de onoare ai celebrului oras francez.

Cei mai scumpi bebelusi

Pozele cu Vivienne Marcheline si Knox Leon ocupa, in prezent, prima pozitie in topul celor mai scumpe fotografii cu copii de vedete. Banii obtinuti pe aceste fotografii vor fi donati unor cauze nobile, la fel cum s-a intamplat cu suma primita pentru primele imagini ale primului copil biologic al cuplului, Shiloh, nascuta in Namibia, in 2006.

Prima fotografie a cuplului Brangelina impreuna cu micuta Shiloh a valorat 4,1 milioane de dolari. Fotografia a aparut intr-o editie din iunie 2006 a revistei People. In plus, o alta serie de fotografii ale lui Shiloh a fost vanduta editiei britanice a revistei Hello! pentru suma de 3,5 milioane de dolari. Cuplul a donat banii unor organizatii de ajutorare a copiilor din Africa.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Changeling

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea