Showbiz

#america #muzica #semifinala #concurs #indigoo #dance

Gemenele de la Indiggo cuceresc America

Gemenele ce formeaza trupa Indiggo, pe numele lor Mihaela si , au ajuns in semifinala emisiunii-concurs, “America`s Got Talent”.

Emisiunea este prezentata de Jerry Springer si este transmisa de postul tv NBC. Juriul ce testeaza tinerele talente este compus din , Piers Morgan si .

Gemenele ce au venit tocmai din Romania pentru a-si incerca talentul in America au reusit sa induplece juriul si au primit sansa de a merge in semifinala concursului, in urma interpretarii piesei “Viva Las Vegas.

Indiggo nu este la prima incercare de a cuceri teritoriul american prin intermediul acestei emisiunii, acestea participand la casting si in iunie cu piesa “New York, New York”. Atunci, prestatia acestora a lasat mult de dorit si, desi Sharon Osbourne a fost mai indulgenta cu ele, David Hasselhoff le-a trimis intr-un mod mai putin diplomatic acasa.

„Mi se pare infricosator modul in care voi, ca niste frumoase neveste ale lui Dracula, ati cantat despre New York. Parca ati fi vrut sa ne bantuiti. Va dau si eu o sansa. Anume, aceea de a va intoarce la Bucuresti!“, a hotarat starul Baywatch .

Gemenele au ramas insa pe pozitii si nu s-au lasat induplecate, dorind din tot sufletul sa ajunga vedete in America, fiind ferm convinse ca merita acest lucru. Cele 2 au fost salvate de voturile lui Sharon Osbourne si Piers Morgan.

Tocmai de aceea, atunci cand au aflat ca au ajuns in semifinala au tipat de bucurie si au multumit in genunchi juriului pentru aceasta sansa.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea