Showbiz

#dance #concert #gazebo #bucuresti #25 aprilie 2009

Gazebo il aduce pe Chopin in Romania

, compozitorul si interpretul celebrei melodii "I like ", va concerta pentru prima oara in Romania, informeaza organizatorii concertului. Concertul va avea loc in data de la Amfiteatrul "Mihai Eminescu" (fost Teatrul de vara " 23 August " ) din Parcul National - Bucuresti.

Paul Mazzolini, Gazebo , s-a la Beirut, fiu al unui diplomat italian si al unei cantarete americane.Invata sa cante la chitara de la varsta de 10 ani, abordand apoi genuri diferite, de la jazz la rock pentru a ajunge la dance, gen care ii aduce consacrarea definitiva la nivel mondial.

Cunoaste succesul inca de la primul hit , "Masterpiece", daruind apoi iubitorilor muzicii alte hituri ca: “I like Chopin ”, "Lunatic", "Love in your eyes" etc.

Gazebo a lansat 10 albume (ultimul, "The Syndrone", in 2008) cu care a reusit sa vanda peste 10 milioane de copii in toata lumea. Pentru spectacolul de la Bucuresti Gazebo promite un show in care se vor regasi toate marile sale succese.

Organizatorii nu au oferit deocamdata detalii despre preturile biletelor pentru concertul Gazebo.

Urmareste videoclipul piesei "I like Chopin", cel mai mare succes inregistrat de Gazebo.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea