Showbiz

#germania #5 noiembrie 2009 #europe music awards #mtv #rock #dance #pop #alte-genuri #hip hop

Gala MTV EMA 2009 va avea loc la Berlin

Desi nu s-a implinit nici macar o luna de cand s-a incheiat editia aniversara de 25 ani „ MTV Europe Music Awards ”, MTV a hotarat deja locatia pentru gala premiilor din 2009. Astfel, anul viitor, cele mai populare premii din Europa se vor tine, pentru a 4-a oara, in Germania, tara unde au si debutat de altfel, in 1994.

Prilejul pentru care MTV se intoarce in tara de unde a pornit este sarbatorirea celor 20 ani de la caderea Zidului Berlinului. Marele eveniment va avea loc pe 5 noiembrie 2009 , la arena Branderburg Gate, numita si „O2 World Arena in Berlin”.

“MTV s-a aflat mereu in relatii bune cu Berlinul. Nu numai ca am fost acolo cand zidul “a cazut”, dar cinci ani mai tarziu am inaugurat prima editie a MTV Europe Music Awards la Brandenburg Gate. Iar acum, la 20 de ani de la caderea Zidului, ne intoarcem in Berlin pentru a sarbatori evenimentul si a celebra unul dintre cele mai vibrante, inspirationale si importante orase din lume”, a informat Bill Roedy, presedintele MTV Networks International.

Editia de anul acesta a premiilor MTV EMA s-a tinut la Liverpool. Katy Perry ( foto ), gazda show-ului, Beyonce, Pink, Duffy, The Killer, Kid Rock si Take That au cantat pe pe scena de la Liverpool.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea