Showbiz

#bestfest #gabriela cilmi #jazz #pop #sweet about me #lessons to be learned

Gabriella Cilmi vine la B'estfest

Artista de origine australiana Gabriella Cilmi este cea Mai noua confirmare pe afisul festivalui B'estfest. Ea va concerta vineri, 3 iulie, alaturi de Orbital, Franz Ferdinand , Klaxons, alternosfera si AB4, care vor completa programul zilei.

Gabriella Cilmi este o prezenta interesanta in peisajul muzical international. Inca de la varsta de 13 ani a atras atentia asupra timbrului sau vocal, care aminteste de Amy Winehouse, Macy Gray sau Anastacia. Cantareata poate aborda o gama larga de stiluri muzicale si se declara fana inraita a unor artisti precum Nina Simone, Led Zeppelin sau Janis Joplin.

La 17 ani Gabriella Cilmi a lansat primul sau album, lessons to be learned, iar single-ul Sweet about me a facut ravagii in topurile din intreaga lume. Sweet about me a primit sase nominalizari la premiile Aria.

Festivalul B'estfest are loc in perioada 1 - 5 iulie 2009, in complexul Romexpo din Bucuresti. Pana acum au confirmat particaparea nume precum The Killers, Patrice, Moby, Ayo, Les Elephants Bizarres, Franz Ferdinand, Orbital, Klaxons, Alternosfera, AB4, Carlos Santana, The Charlatans, The Ting Tings, Looptroop Rockers, The MOOoD, Gravity Co., Persona, Manowar, Holyhell, Trooper, Thunderstorm si Nexus.

Bilete disponibile mai exista in reteaua Diverta si pe myticket.ro. Pretul biletelor este de 130 de lei si de 270 de lei pentru abanamentele pentru zilele de 2, 3 si 4 iulie.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea