Showbiz

#pop #alte-genuri #fuego #turneu #basarabia

Fuego schimba 10 tinute pe scena

Fuego schimba nu mai putin de 10 tinute in timpul unui singur concert, scrie revistavip.ro. Se pot convinge de acest lucru spectatorii care vor participa la concertele sale din Basarabia.

Fuego, alias Paul Surugiu, se afla in plin turneu cu un spectacol dedicat Bucurestiului interbelic , care se pare ca are un succes fantastic la publicul de peste Prut.

“Am dat lovitura cu acest spectacol mizand pe faptul ca basarabenii sunt dornici sa isi aminteasca de Bucurestiul de altadata . Acum, ca sarma ghimpata de la Prut a fost taiata, sper ca basarabenii sa paseasca liberi cat mai curand in tara lor”, este de parere Fuego.

Fiecare concert dureaza doua ore, repertoriul lui Fuego fiind compus din melodii de altadata precum “Mana birjar”, “Astazi e ziua ta” sau “ Zaraza ”. De asemenea, din repertoriul lui Fuego nu lipsesc nici cateva dintre slagarele marelui cantaret Gica Petrescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea