Showbiz

#las vegas #mariaj #frica #casnicie #jon bon jovi #rock

Frica de sotie l-a facut pe Bon Jovi barbat model

Jon Bon Jovi a declarat ca secretul casniciei sale este frica de sotia sa. Vedeta a declarat ca mariajul sau de doua decenii a supravietuit pentru ca ii este teama sa nu o supere pe sotia sa.

Cand a fost intrebat care este secretul mariajului sau, artistul a declarat "trebuie sa recunosc. Imi este frica de sotia mea".

Jon Bon Jovi, care aniverseaza pe 29 aprilie douazezi de ani de casnicie, a mai declarat ca este foarte fericit alaturi de sotia sa. El a mai spus ca un alt secret al unui mariaj reusit este evitarea expunerii vietii personale in lumina reflectoarelor.

"Aceasta este cea mai buna investitie pe care am facut-o in viata mea. Este cea mai buna alegere pe care puteam sa o fac. Sunt foarte fericit", a mai marturisit rockerul.

Jon Bon Jovi s-a casatorit cu iubita sa din liceu, Dorothea Hurley, pe 29 aprilie 1989, la capela Graceland Wedding Chapel, din Las Vegas. Cuplul are impreuna patru copii: Stephanie Rose, de 15 ani, Jesse James , in varsta de 13 ani, Jacob Hurley, de 6 ani, si Romeo Jon, de 5 ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea