Showbiz

#film #noua fata bond #freida pinto

Freida Pinto este noua fata Bond

Freida Pinto , vedeta filmului premiat cu opt statuete Oscar – Slumdog Millionaire , va fi urmatoarea fata Bond, scrie publicatia britanica The Mirror.

Actrita a semnat un contract cu multe zerouri pentru a fi partenera lui Daniel Craig in cel de-al 23-lea film al seriei Bond. Noua productie va fi regizata de Sam Mendes, iar actiune se va desfasura in Afghanistan .

“Sam este foarte entuziasmat de proiectul Bond si vorbeste numai despre asta. Filmul se afla in pre-productie de luni de zile, iar Freida a fost mereu dorita de producatori pentru rolul fetei Bond. Initial nu a vrut sa accepte oferta pentru ca rolul i se parea prea important”, a spus o sursa implicata in productia lui Bond 23 .

Mai mult, Sam Mendes vrea sa faca din Bond 23 cel mai bun film al seriei. “Acesta va fi cel mai ambitios 007 de pana acum. Sam vrea sa reinventeze genul. Peter Morgan, care a scris The Queen a realizat deja o prima varianta de scenariu si promite sa ca pelicula va fi uimitoare din punct de vedere vizual”, a adaugat aceeasi sursa.

Alaturi de Freida Pinto si Daniel Craig, in noul film Bond va juca si Olivia Wilde, in rolul unui functionar UN din Afghanistan care isi va trada misiunea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea