Showbiz

#fratii coen #western #remake #true grit #john wayne

Fratii Coen vor regiza remake-ul unui film cu John Wayne

Urmatorul proiect cinematografic al fratilor Coen va fi un western. Joel si Ethan Coen, castigatori a 3 premii Oscar pentru No Country For Old Men, vor realiza un remake al filmului True Grit pentru care John Wayne a primit singurul Oscar din cariera, informeaza Variety.

Ecranizare a unui roman de Charles Portis, True Grit spune povestea unei fete de 14 ani care il cauta pe ucigasul tatalui ei in teritoriile indiene. Fata este ajutata de un serif batran si un politist.

Insa daca filmul original din 1969 gravita in jurul personajului lui John Wayne, filmul fratilor Coen va respecta mai mult cartea si va fi realizat din punctul de vedere al fetei. True Grit va fi primul film de epoca regizat de Joel si Ethan Coen.

Scenariul va fi semnat tot de fratii Coen, iar filmarile vor incepe anul acesta. Nu se cunosc deocamdata numele actorilor din distributia productiei. Cei doi regizori au terminat recent lucrul la A Serious Man si vor incepe True Grit inaintea unei alte adaptari cinematografice dupa un faimos roman, The Yiddish Policemen’s Union de Michael Chabon.

Urmareste trailerul filmului No Country For Old Men care le-a adus fratilor Coen 3 premii Oscar.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea