Showbiz

#frank sinatra #penis

Frank Sinatra, rusinat ca avea penisul prea mare

Frank Sinatra se considera complexat de faptul ca avea penisul prea mare, este de parere James Kaplan, biograful sau.

Kaplan a facut cercetari amanuntite pentru cartea biografica “Frank-The Voice” si a aflat ca Sinatra nu se considera mandru de “barbatia” sa. Actrita Ava Gardner, cea de-a doua sa sotie, il descria ca pe Sinatra ca "avand numai 50 de kilograme, dintre care 10 cantarea numai penisul sau”.

“George Jacobs , valetul lui Sinatra din ultimii sai ani de viata, a scris o carte minunata, numita 'Mr. S', in care vorbeste despre marimea barbatiei lui Frank si despre faptul ca avea o lenjerie intima speciala, care sa ii sustina in totalitate penisul. In mod bizar, acest lucru era unul dintre cele mai mari complexe ale lui Sinatra”, a declarat James Kaplan, citat de aceshowbiz.com.

In ciuda dimensiunii penisului sau, Sinatra se pare ca nu avea performante notabile in dormitor. Kaplan a povestit despre momentul in care Ava Gardner i-a povestit lui Artie Shaw, un fost sot , ca a fi in acelasi pat cu Sinatra e ca si cum ai face dragoste cu o femeie.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea