Showbiz

#batuta #debbie rowe #michael jacson

Fosta sotie a lui Michael, acuzata pentru declaratii false

Debbie Rowe , fosta sotie a lui Michael Jackson, a fost chemata in fata judecatorilor de fotograful pe care ea il acuza ca a lovit-o la cateva saptamanai dupa moartea fostului ei sot, scrie femalefirst.co.uk.

Debbie sustine ca fotograful Ed Frommer a lovit-o in momentul in care ea incerca sa scape de multimea de paparazzi aflata pe urmele ei in Lancaster, California. Pe de alta parte, Frommer insista sa precizeze ca nimic din ceea ce spune Debbie nu este adevarat si ca imaginea lui este acum patata.

Inregistrarea video , care a capturat confruntarea dintre fotograf si Rowe, prezinta dovada, potrivit lui Frommmer, nevinovatiei sale. In filmulet o vedem pe Debbie, care foarte spuarata, spune: “Esti pregatit sa mananci bataie?”. Frommer spune ca filmuletul dovedeste ca Rowe a mintit atunci cand l-a acuzat.

Acesta a declarat pentru tmz.com, “In filmulet puteti vedea clar ca nu am atins-o. Tot ce s-a intamplat nu a fost intentionat.

Frommer a dat-o in judecata pe Rowe pentru ca aceasta le-a spus politistilor ca a fost zgariata pe fata, zgaltaita si lovita in spinare de catre fotograf.

Acesta a mai delcarat ca si-a pierdut locul de munca din cauza acuzatii lor si din aceasta cauza cere despagubiri in valoare de 7500 de dolari.

Michael Jackson - Thriller

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea