Showbiz

#hit #album #jesus luz #gelozie #barfa #muzica #monden #madonna #pop

Fosta iubita a lui Jesus despre Madonna: "E o hoasca batrana"

Relatia dintre Madonna (50 ani) si modelul Jesus Luz (22 ani) nu conteneste sa iste controverse. Barfele pe seama celor 2 fac inconjurul lumii . Multi se intreaba ce a vazut frumosul Jesus la Madonna. Aceeasi intrebare si-o pun si fostele iubite ale acestuia.

Catharina Franca, o actrita braziliana in varsta de 18 ani este de-a dreptul contrariata de cele intamplate.

"Nu mi-a venit sa cred, cand am auzit ca s-a cuplat cu ea. Diferenta de varsta este atat de evidenta, incat nu poate fi trecuta cu vederea. E ca si cum mama sau chiar bunica ar avea un iubit de varsta mea. Mi se pare foarte ciudat", a marturisit Franca intr-un interviu acordat "Daily Mail". "Nici nu-mi amintesc ca Jesus sa fi vorbit vreodata despre muzica Madonnei sau sa o fi ascultat-o. Este celebra, dar face parte dintr-o alta generatie", a conchis actrita.

Franka a avut o relatie de un an si jumatate cu Jesus, relatie ce s-a finalizat  in 2006. La fel de inversunata impotriva Madonnei este si modelul brazilian Krishna Siqueira, in varsta de 20 ani, pe care Jesus a lasat-o pentru diva pop . Ba mai mult de atat, adolescenta este de parere ca fostul iubit se va intoarce la ea, si asta pentru ca ei au avut o relatie speciala.

"Nu pot sa vorbesc in numele lui, dar eu l-am iubit", a marturisit cu o urma de regret Krishna. Fata il considera pe Jesus un tip romantic care stie sa-si pretuiasca partenera. "Madonna ii va intoarce spatele fara mila, cand se va plictisi de el", a mai adaugat aceasta criticand-o dur pe Madonna care, de cand a divortat, isi cauta tineretiile pierdute in bratele unora ce usor i-ar putea fi copii.

Madonna pregateste un album " Greatest Hits "

Sfiind parca toate barfele care se pun pe seama ei, Madonna isi vede in continuare de treburi si este hotarata sa lanseze un nou album. Acesta se va intitula „Greatest Hits” si va contine, pe langa hit-urile deja consacrate, si o serie de piese noi, potrivit People.

„Speram sa putem scoate pe piata un pachet de super-hituri in septembrie”, a declarat Liz Rosenberg, purtatoarea de cuvant a artistei. Si pentru ca nu e usor sa alegi dintre atatea hit-uri, managerul Guy Oseary s-a decis sa ceara ajutorul fanilor. Acesta a postat pe Twitter un mesaj prin care le cere fanilor sa-si dea cu parerea. Intrebarea suna astfel: „Lucram la un album Madonna greatest hits. Ce piese credeti ca ar trebui sa se gaseasca pe el?”.

Pana la lansarea acestui LP insa, romanii care vor sa asculte mega-hit-urile Madonnei, cantate live chiar de aceasta, au ocazia pe cand artista va sustine un concert in Parcul Izvor din Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea