Showbiz

#the expendables #film #proiect cinematografic #nou #sylvester stallone #forest whitaker

Forest Whitaker - agent secret intr-un nou film regizat de Sylvester Stallone

Sylvester se poate considera un cineast norocos. Actorul si regizorul american este foarte aproape de a-l avea in noul sau proiect cinematografic pe , castigatorul unui premiu Oscar, informeaza The Hollywood Reporter.

Whitaker poarta negocieri pentru a se alatura distributiei filmului de actiune The Expendables , cel mai recent film pe care Sylvester Stallone il va regiza dupa un scenariu realizat tot de el. Forest Whitaker urmeaza sa interpreteze rolul unui agent de legatura al CIA, responsabil de actiunile unui grup de mercenari ( Stallone , Jet Li, Randy Couture si Jason Statham) trimisi clandestin in America de Sud sa rastoarne un regim dictatorial .

Filmul este produs de compania Nu Image/Millennium Films cu care Stallone a semnat un contract pentru realizarea a doua filme, primul fiind The Expendables.

Pelicula se afla deocamdata in etapa de pre-productie , Stallone fiind ocupat cu gasirea unei locatii pentru a putea incepe filmarile in februarie.

Cel mai recent film scris si regizat de Sylvester Stallone a fost partea a patra a seriei Rambo, care a obtinut incasari de peste 155 de milioane de dolari la nivel mondial. Forest Whitaker a fost recompensat in 2007 cu Oscar pentru rolul sau din drama The Last King of Scotland.

Urmareste trailerul filmului Rambo IV.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea