Showbiz

#u2 #cea mai profitabila trupa #forbes

Forbes: U2 este cea mai profitabila trupa din lume

U2 au fost desemnati de Forbes Magazine drept artistii cu cele mai mari castiguri inregistrate in ultimul an. Trupa irlandeza a reusit performanta de a fi cel mai profitabil grup in ciuda faptului ca Bono nu a putut reveni pe scena o vreme, dupa operatia suferita in mai.

Potrivit Forbes.com, cei patru irlandezi au castigat nu mai putin de 130 de milioane de dolari in ultimul an de pe urma turneului lor “360 Degree” si a vanzarilor albumului " No Line on the Horizon ". U2 au fost nevoiti sa anuleze o serie de concerte, printre care si aparitia la festivalul de la Glanstonbury din cauza operatiei pe coloana suferite de Bono la sfarsitul lunii mai.

Pe locul 2 in clasamentul intocmit de Forbes s-a situat legendara trupa AC/DC cu venituri de 114 milioane de dolari in ultimele 12 luni, in timp ce pozitia a 3-a a topului a fost ocupata de Beyonce cu un profit de 87 de milioane de dolari.

1.    U2 – 130 milioane dolari
2.    AC/DC – 114 milioane dolari
3.    Beyonce Knowles – 87 milioane dolari
4.    Bruce Springsteen – 70 milioane dolari
5.    Britney Spears – 64 milioane dolari
6.    Jay-Z – 63 milioane dolari
7.    Lady Gaga – 62 milioane dolari
8.    Madonna – 58 milioane dolari
9.    Kenny Chesney – 50 milioane dolari
10.    Black Eyed Peas /Coldplay – 48 milioane dolari

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea