Showbiz

#proces #folk #florin chilian #alte-genuri

Florin Chilian - condamnat la un an si 10 luni cu suspendare

Folkistul Florin Chilian a fost condamnat joi, 1 aprilie, de catre Judecatoria Cluj-Napoca, la un an si 10 luni de inchisoare cu suspendare deoarece a condus sub influenta alcoolului si a provocat un accident rutier.

In 2008 cantaretul a fost dat in judecata pentru infractiunea comisa in 2006. In noaptea de 23 spre 24 iulie 2006, Chilian ar fi condus masina personala in stare de ebrietate , avand o alcoolemie de 1,35 %. Chilian a pierdut controlul masinii, aceasta izbindu-se de o bordura si cauzand pagube materiale .

Artistul poate face apel la acesta sentinta judecatoreasca in termen de 10 zile.

Florin Chilian se pregateste sa lanseaze in luna mai cel de-al treilea album din cariera, material intitulat “Autistul. Nu-l mai goniti pe Brancusi”.

“Albumul este motivul pentru care m-am apucat de muzica, este gata de mai bine de 15 ani, ar fi trebuit sa fie primul meu album, sunt cantece scrise in ’87, ’88, doar ca atunci nu exista contextul de a aparea un astfel de album pe piata. O sa fie tare tare ciudat albumul asta. Cei mai multi dintre cei ce l-au auzit pana acum au zis ca nu il pot suporta pe de-a intregul, pentru ca este prea dens, prea condensat, desi asta nu inseamna nici o dovada de virtuozitate. Albumul asta are o chestie care o sa surprinda pe toata lumea: se cheama emotie”
, povestea Chilian in urma cu cateva zile intr-un interviu acordat Evenimentului Zilei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea