Showbiz

#dance #alte-genuri #electro #fizz #bogdan croitoru #inna #bob taylor #alessia #deja vu #play&win #muzica

Fizz isi ia un nou nume si o inchiriaza pe Inna

Fizz vrea cu tot dinadinsul sa revina pe scena muzicala. Pentru aceasta, artistul si-a schimbat numele de scena, de teama preconceptiilor, si s-a hotarat si asupra unui featuring, anunta agentiadepresamondena.com.

Sub pseudonimul Bob Taylor , o traducere in engleza a numelui sau real, Bogdan Croitoru , Fizz a lansat single-ul "Deja-Vu". Va intrebati cine se afla in spatele vocii feminine de pe acest material audio? Nimeni alta decat Inna, care se foloseste la randul ei de un pseudonim , cel de Alessia .

Play & Win, cei care au produs piesa „Deja-Vu”, i-au imprumatat-o astfel milionarului Fizz, pe autoarea mega-hitului „Hot”, contra sumei de 3500 de euro. Atat a valorat aceasta piesa.

In ultimul timp, Inna nu a stat prea bine la capitolul cariera profesionala si avea nevoie de o gura de aer proaspat. Nu de alta, dar la Romanian Music Awards, prestatia live a acesteia a fost aspru criticata. Cine stie, poate Alessia o va scoate din conul de umbra in care a intrat.

In ceea ce priveste piesa „Deja-Vu”, un videoclip pentru aceasta ruleaza deja in mediul online. Materialul video a fost regizat de Tom Baxer. Ceea ce e interesant este ca, nici Fizz si nici Inna nu apar in clip, ci doar o domnisoara blonda ce se doreste a fi Alessia. Se pare ca s-a urmarit reteta Morandi si s-a optat pentru ascunderea identitatii celor care stau in spatele acestui nou proiect muzical.

Fizz - Esti fitoasa

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea