Showbiz

#alte-genuri #electro #fizz #bogdan croitoru #muzica #album #videoclip

Fizz da blana jos pentru noul LP


Dupa ce a lipsit o perioada destul de mare din lumina reflectoarelor, Fizz isi pregateste revenirea. Acesta lucreaza la un nou album, mai comercial, dupa cum marturiseste chiar interpretul. De ce? Simplu, „asta prinde la public”, este de parere Fizz.

Bogdan Croitoru , alias Fizz, a fost invitat la o emisiune unde a povestit despre materialele propuse pentru marea sa revenire. Acesta a tinut sa adaugel ca pentru albumul „Totul sau nimic”, lansat in 2004, isi crease un alter ego care de altfel nu-l reprezinta pe el in viata de zi cu zi.

Tocmai de aceea, pentru noul LP, Fizz renunta la „ fitze ” si la haina de blana pentru a se incadra mai bine in stilul house comercial pe care il va adopta pe acest material.

In plus , afaceristul s-a decis sa scoata si un nou videoclip, cu scene din mult discutatul film erotic pe care acesta l-a realizat cu cativa ani in urma.

In ceea ce priveste celalalte actiuni ale cantaretului, acesta nu face nota discordanta si se implica, ca restul vedetelor care se respecta, in diverse campanii umanitare. Fundatia acestuia, „Fizz pentru Romania” impreuna cu 2 posturi TV doneaza si lupta impotriva violentei domestice.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea