Showbiz

#red dawn #seven pounds #tom cruise #connor cruise

Fiul lui Tom Cruise se apuca de remake-uri

Fiul adoptiv al actorului Tom Cruise, Connor, in varsta de 14 ani, s-a alaturat distributiei remake-ului , scrie hollywoodreporter.com.

Filmul original, lansat in 1984 , spune povestea unui grup de adolescenti care lupta sa isi salveze orasul in timpul unei invazii a soldatilor chinezi si rusi. Din distribuita filmului original fac parte actorii va juca alaturi de Josh Hutcherson, Isabel Lucas, Edwin Hodge, Chris Hemsworth, Josh Peck si Adrianne Palicki.

Connor va juca rolul lui Daryl, fiul primarului si amicul lui Robert. In 1984, Daryl era interpretat de actorul Darren Dalton, iar Robert de C. Thomas Howell.

Erica, sefa majoretelor din liceu, care a fost interpretata de actrita Lea Thompson, va fi readusa la viata de tanara Isabel Lucas.

Filmarile la noul Red Dawn vor incepe luna viitoare, in Detroit, iar data premierei a fost fixata pe 24 septembrie 2010. Regia filmului va fi semnata de debutantul Dan Bradley.

Connor si sora sa, Isabella, sunt cei doi copii adoptati de Tom Cruise in timpul casniciei cu actrita Nicole Kidman. Connor a a debutat pe marile ecrane anul trecut alaturi de Will Smith in filmul Seven Pounds.

Urmareste trailerul filmului Seven Pounds, cu Will Smith si Connor Cruise

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea