Showbiz

#fiul #michael douglas #condamnat #5 ani #inchisoare

Fiul lui Michael Douglas - condamnat la 5 ani de inchisoare

Un tribunal din New York l-a condamnat marti, 20 aprilie, pe fiul cel mare al actorului Michael Douglas la 5 ani de inchisoare pentru trafic si posesie de droguri, anunta Reuters.

Judecatorul Richard M. Berman a pronuntat sentinta dupa ce a ascultat pledoaria lui Cameron Douglas (31 de ani), care a recunoscut faptul ca a irosit multe sanse de a renunta la dependenta sa de heroina. Fiul actorului Michael Douglas a inceput sa consume droguri inca de la varsta de 13 ani si a admis faptul ca a vandut metamfetamine si cocaina.

Desi atat Michael Douglas, cat si sotia sa, Catherine Zeta-Jones, au cerut autoritatilor o pedeapsa mai mica pentru Cameron, judecatorul a considerat ca nu poate micsora perioada de detentie la mai putin de 5 ani, avand in vedere ca fiul actorului a mai fost acuzat si in trecut de posesie si trafic de stupefiante .

Acesta a mai mentionat ca sentinta primita de Cameron este ultima sa sansa de reabilitare si de a se trata de dependenta de heroina.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea