Showbiz

#supereroi #film #lansare #intelegere #disputa #20th century fox #warner brothers #watchmen

Filmul "Watchmen" va fi lansat in martie

Studiourile 20th Century Fox si Warner Bros. au ajuns la o intelegere asupra filmului Watchmen , care va putea fi urmarit in cinematografe asa cum a fost planuit initial, in martie 2009, informeaza variety.com.

Compania Warner Bros. va lansa pelicula pe 6 martie, conform planului, iar sigla Fox nu va fi prezenta in genericul filmului.   

Fox, pe cealata parte, va plati studiourilor Warner intre 5 si 10 milioane de dolari , suma care acopera rambursarea celor 1.4 milioane, dar va primi intre 5% si 8.5% din incasarile filmului pe glob.

Watchmen este o poveste de crima si conspiratie a carui actiune se petrece in anul 1985, intr-un univers paralel, si se axeaza pe un grup de supereroi aflati in slujba guvernului Statelor Unite - singurii care-si mai pot exercita puterile.

Cand unul dintre ei este ucis brutal, ceilalti pornesc o nvestigatie pentru a-l descoperi pe asasin. Eroii reuniti scot la iveala o conspiratie diabolica, care vizeaza anihilarea tuturor supereroilor, in scopul de a influenta balanta puterilor dintr-o lume nu foarte diferita de a noastra.

Urmareste trailerul filmului Watchmen


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea