Showbiz

#watchmen #jeffrey dean morgan #the comedian #sua #statele unite #america #taken #madea goes to jail #box office

Filmul Watchmen este lider in box office-ul american

, in regia lui Zack Snyder , se afla pe primul loc in box office-ul american, dupa ce a inregistrat incasari peste 55 de milioane de dolari.

a carei actiune se petrece in anul 1985, intr-un univers paralel, si se axeaza pe un grup de supereroi scosi din legalitate de guvernul Statelor Unite. Eroii reuniti scot la iveala o conspiratie care vizeaza anihilarea tuturor supereroilor, in scopul de a influenta balanta puterilor dintr-o lume nu foarte diferita de a noastra.

Pe locul al clasamentului a coborat comedia lui Tyler Perry, Madea Goes to Jail, care a incasat 8.8 milioane de dolari, urmata de thriller-ul Taken, care a urcat pe pozitia a treia si a incasat 7.4 milioane.

Filmul castigator a opt premii Oscar - Slumdog Millionaire – ocupa pozitia a patra, cu 6. 9 milioane de dolari , iar comedia Paul Blart: Mall Cop locul cinic, cu 4.2 milioande de dolari incasati.

Intreg box office-ul romanesc

  1. Watchmen - 55.7 mil
  2. Madea Goes to Jail - 8.8 mil
  3. Taken - 7.45 mil
  4. Slumdog Millionaire - 6.9 mil
  5. Paul Blart: Mall Cop - 4.2 mil
  6. He's Just Not That Into You - 4.02 mil
  7. Coraline - 3.31 mil
  8. Confessions of a Shopaholic - 3.12 mil
  9. Jonas Brothers: The 3D Concert Experience - 2.79 mil
  10. Fired Up! - 2.6 mil

Urmareste trailerul filmului Watchmen, cu Jeffrey Dean Morgan si Patrick Wilson

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea