Showbiz

Filmul "Totul despre sex" isi va soca fanii

Actrita , starul din Totul despre sex, si mai nou, protagonista lung-metrajului inspirat de serialul tv, a declarat ca fanii serialului TV vor fi "socati" de versiunea acestuia pentru marele ecran, mai ales din cauza tonului serios pe care il are actiunea filmului, informeaza site-ul britanic ContactMusic.co.uk.

Sarah Jessica Parker (42), o interpreteaza atat in serial, cat si in Sex and the City: The Movie, pe scriitoarea Carrie Bradshaw. Parker a adaugat ca fanii personajului vor avea ocazia sa vada o parte diferita a povestii stralucitoare din New York. Se pare ca, norocosii care au avut ocazia de a asista la avanpremiera filmului, au fost "surprinsi" de complexitatea scenariului.

Sarah Jessica Parker a facut o aluzie la faptul ca pelicula mult asteptata ar putea avea premiera chiar la Festivalul de Film de la Cannes , care se desfasoara in luna mai pe croazeta.

Sex and the City: The Movie vine in continuarea serialului Totul despre sex, care a rulat pe micile ecrane timp de sase ani pana in 2004, si continua povestile celor patru newyorkeze interpretate de Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis si Cynthia Nixon.

Trailer Sex and the City: The Movie


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea