Showbiz

#filmul #soc #cannes #antichrist #romania #necenzurat

Filmul soc de la Cannes 2009, Antichrist, proiectat in Romania necenzurat

Antichrist , cel mai controversat si socant film al editiei de anul trecut a festivalului de film de la Cannes, va putea fi vazut si in cinematografele din Romania incepand cu 26 martie.

Filmul danezului Lars von Trier va rula la noi in varianta sa necenzurata, motiv pentru care a obtinut IM18 ca rating de vizionare.

Antichrist a fost inclus in 2009 in competitia oficiala a Festivalului de la Cannes, dar singurul premiu castigat a fost cel pentru interpretare feminine, acordat actritei franceze Charlotte Gainsbourg.

Pelicula lui von Trier spune povestea tragica a unui cuplu care incearca sa faca fata mortii unicului copil. Sotul, psihiatru, isi duce acasa .ro/ acasa .ro/sotia" title="sotia">sotia " title="sotia">sotia la o cabana in munti, in speranta ca un trai izolat si departe de amintirea copilului pierdut, o vor ajuta sa treaca peste tragedie. Insa in mijlocul naturii, lucrurile iau o intorsatura neasteptata.

Antichrist a mai fost proiectat in Romania in 2009 in cadrul Festivalului de Film Transilvania.

Urmareste trailerul filmului Antichrist:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea