Showbiz

#valkyrie #tom cruise #owen wilson #jennifer aniston #marley and me #benjamin button #brad pitt #box office

Filmul Marley and Me, in fata lui Benjamin Button

Comedia Marley and Me , cu Jennifer Aniston si Owen Wilson, s-a clasat pe primul loc in box office-ul american, in fata unor filme ca The Curious Case of Benjamin Button si Valkyrie.

Marley & Me este povestea adevarata a unui labradorul argintiu adoptat de un reporter al publicatiei Philadelphia Inquirer, si de sotia acestuia. Ideea era ca aceasta adoptie a labradorului sa-i pregateasca pentru ceea ce inseamna "meseria" de parinte. Numai ca labradorul le da planurile peste cap, fiind o adevarata pacoste hiperactiva.   

Pe locul doi in top se afla filmul fantastic Bedtime Stories, cu Adam Sandler, care a incasat 28.1 milioane de dolari , urmat de mult asteptatul The Curious Case of Benjamin Button. Filmul cu Brad Pitt in rolul lui Benjamin Button , un barbat care se batran si intinereste pe parcursul vietii, este considerat de multi critici favorit al premiilor Oscar 2009, iar Pitt ar putea obtine o nominalizare pentru "Cel mai bun actor".

Drama biografica Valkyrie, cu Tom Cruise in rolul principal, se afla pe locul patru al clasamentului, cu 21.5 milioane, iar locul cinci este ocupat de comedia Yes Man, cu Jim Carrey.

Intreg box ofiice-ul american

Marley & Me – 37 mil
Bedtime Stories - 28.1 mil
The Curious Case of Benjamin Button - 27.2 mil
Valkyrie - 21.5 mil
Yes Man - 16.4 mil
Seven Pounds - 13.4 mil
The Tale of Despereaux - 9.37 mil
The Day the Earth Stood Still - 7.9 mil
The Spirit - 6.51 mil
Doubt - 5.67 mil

Urmareste trailerul filmului Marley & Me

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea