Showbiz

Filmul lui Mungiu, "432", preferat al cinefililor acasa.ro

La sfarsitul saptamanii trecute, am incheiat sondajul lansat de site-ul nostru cu privire la cel mai de succes film romanesc din ultimul an, iar castigator, fara drept de apel, a fost filmul lui Cristian Mungiu, 4 luni, 3 saptamani si 2 zile , care a reusit sa adune mai bine de 50% din cele peste 1000 de voturi ale utilizatorilor acasa.ro.

Povestea celor doua studente, Otilia si Gabita, care se confrunta cu o drama profunda in plina epoca de aur i-a adus regizorului un premiu Palme d'Or la festivalul de la Cannes de anul trecut si a fost considerat unul dintre filmele romanesti cu cel mai mare succes din ultimii ani.

Pe locul al doilea in sondajul nostru s-a clasat ultima pelicula a regizorului Nae Caranfil, Restul e tacere. Cel mai scump film romanesc de dupa 1989 a strans 26% din voturile utilizatorilor acasa.ro, semn ca povestea tanarului Grig si a primului lung-metraj romanesc a fost printre cele mai asteptate premiere cinematografice din acest an, inregistrand un mare succes la public.

Fimul lui Cristian Nemescu, California Dreamin' (Nesfarsit) a strans 24% din voturile utilizatorilor nostri si s-a clasat pe locul al treilea in sondajul nostru.

Trailer Restul e tacere


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea