Showbiz

#felicia inainte de toate #arte france #razvan radulescu

Filmul "Felicia inainte de toate" - sustinut de Arte France

Postul de televiziune franco-german Arte France a anuntat ca va sustine trei coproductii internationale ale regizorilor razvan radulescu, Lars von Trier si Angelo Ciani.

Filmul lui Razvan Radulescu, Felicia inainte de toate , regizat impreuna cu Mellisa de Raaf, spune povestea unei tinere romance (Ozana Oancea) aflate intr-o perioada de grave probleme familiale, care emigreaza in Olanda. Filmarile sunt programate sa aiba loc in perioada septembrie-octombrie in Bucuresti.

Felicia inainte de toate reprezinta debutul ca regizor al lui Razvan Radulescu, acesta semnand in calitate de scenarist pelicule precum Marfa si banii, Hartia va fi albastra si Boogie.

Lars Von Trier trece la filme horror cu productia Anti-Christ, al carui subiect trateaza povestea unui cuplu care locuieste intr-o cabana izolata, iar fiul lor dispare.

Primul film al lui Angelo Cianci, Ici produs de Tu vas voir si de echipa Peter si Mathieu Kassovitz, este povestea unei familii care locuieste in suburbiile Parisului, ai carei membri sunt luati ostatici, iar de aici totul se transforma intr-o comedie absurda.

 


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea