Showbiz

#deschidere #cannes #film de animatie #3d #up

Filmul de animatie UP deschide Festivalul de la Cannes

Filmul de animatie 3d Up, cea mai recenta productie a studiourilor Pixar, va deschide editia de anul acesta a Festivalului de Film de la Cannes, care va avea loc in perioada 13-24 mai, anunta Variety.

Proiectia animatiei Up reprezinta o dubla premiera in istoria festivalului francez, fiind primul lungmetraj de animatie si primul film 3D care deschide evenimentul de pe croazeta.

De-alungul timpului filmele de animatie au fost prezente la Cannes in diverse sectiuni sau in afara competitiei oficiale, dar niciodata in deschiderea festivalului. Animatii precum Shrek, Persepolis sau Kung Fu Panda au fost primite cu entuziasm la Cannes.

Up, regizat de Bob Peterson si Pete Docter spune povestea lui Carl, un septuagenar care isi ia zborul cu tot cu casa, sustinut in aer de o multime de baloane multicolore. Planul batranului, care vrea sa-si tina si o promisiune facuta sotiei lui decedate, aceea de a explora lumea intreaga, are o singura hiba: in momentul "decolarii", pe prispa casei lui se afla si un entuziast pusti de opt ani.

Urmareste trailerul filmului de animatie Up care va avea premiera in Romania pe 12 iunie 2009 .



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea