Showbiz

Filmul de animatie "Horton" nu are rival in SUA

Filmul de animatie conduce box-office-ul american de weekend pentru a doua saptamana consecutiv, dupa ce a avut in ultimele trei zile incasari de 25,1 milioane de dolari.

Saptamana trecuta, pelicula de animatie castigase titlul de filmul cu cele mai mari incasari in primele trei zile de la lansare in 2008. Filmul este o adaptare a unei carti pentru copii aparuta in 1954. Adorabilul elefant Horton aude un strigat de ajutor de pe un mic norisor de praf plutind prin aer. Crezand ca ar putea fi o forma de viata in acel praf, si suportandu-i pe cei din jur care cred ca si-a pierdut mintile, Horton e hotarat sa ajute.

Pe locul al doilea in box-office-ul american de saptamana trecuta s-a clasat comedia Meet the Browns, cu Angela Bassett in rolul principal. Filmul a reusit sa adune  incasari de 20 de milioane de dolari. Pe pozitia a treia se afla horror-ul Shutter cu incasari de 10,7 milioane de dolari.

Drillbit Taylor, o comedie cu Owen Wilson, se afla pe locul al patrulea, cu incasari de 10, 2 milioane de dolari , iar pelicula 10.000 i.Chr a lui Roland Emmerich, a coborat pe locul al cincilea cu 8,6 milioane de dolari incasati in weekend-ul trecut.

Trailer Horton Hears a Who!


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea