Showbiz

#changeling #film #gemeni #angelina jolie

Filmul Changeling a ajutat-o pe Angelina Jolie sa nasca gemeni

Angelina Jolie a declarat recent ca filmul a ajutat-o sa ramana insarcinata cu gemenii carora le-a dat nastere in iulie anula acesta, anunta FemaleFirst..

Actrita in varsta de 33 de ani, care are in prezent sase copiii, crede ca nu ar fi ramas insarcinata cu gemenii Knox Leon si Vivienne Marcheline daca nu ar fi jucat in drama Changeling, in care joaca rolul unei mame al carui copil dispare.

"Am ramas insarcinata exact in timpul filmarilor si cred ca a fost din cauza povestii din film. Eram atat de sensibila la acest subiect, incat cred ca s-au pus in miscare niste rotite”, a spus Angelina.

Jolie a mai spus ca tine de cont de copiii ei in tot ceea ce face: “Centrul vietii mele sunt copiii”. Totusi, ea a recunoscut ca uneori ii este greu sa se descurce cu atatia copii si nu mai este concentrata cand vine vorba de obligatiile profesionale.

Vorbind de prezenta sa recenta la un eveniment in onoarea regizorului peliculei Changeling, Clint Eastwood, Angelina Jolie a adaugat pentru cotidianul Los Angeles Time: “Ma trezesc la 3 dimineata cu sase copii si o diferenta de fus orar , dar incerc sa ma adun si sa ies in lume. Apoi ma intorc acasa. Asta este meseria mea”.

Urmareste trailerul dramei Changeling cu Angelina Jolie.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea