Showbiz

#johnny depp #franciza #trilogie #2010 #filmari #piratii din caraibe 4

Filmarile la Piratii din Caraibe 4 incep in primavara

Partea a patra a francizei va intra in productie la inceputul anului viitor, in ciuda scepticilor care nu credeau ca filmul se va mai turna, scrie Empire Online.

Vestea a fost confirmata de directorul de productie al companiei Disney in cadrul festivalului Comic-Con care se desfasoara in aceasta perioada la San Diego , California. “Vom filma in aprilie si mai anul viitor”, a spus Aviv. Acesta a mai adaugat ca noul film va pune bazele unei noi trilogii , insa nu la dimensiunile extravagante ale primelor trei parti.

Este important sa micsoram un pic dimensiunea filmului. Nu ne permitem ceva prea mare. Lucrurile s-au complicat in cazul primelor trei filme. As vrea sa folosim o noua abordare si sa ne concentram asupra personajelor din poveste”, a mai adaugat Aviv.

In urma cu cateva zile publicatia The Hollywood Reporter scria ca Johnny Depp a intrat intr-o perioada de “somaj” intrucat niciunul din cele noua proiecte cinematografice ale sale nu se va materializa prea curand.

Piratii din Caraibe 4 nu are inca un regizor atasat si nici nu va mai beneficia de aparitiile actorilor Keira Knightley si Orlando Bloom. Noua pelicula se va concentra pe aventurile Capitanului Sparrow interpretat, bineinteles, de Johnny Depp.

Urmareste trailerul filmului de aventuri Piratii din Caraibe: La capatul lumii:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea