Showbiz

#times square #the sorcerer`s apprentice #cursa #masini #trafic #pieton #cascador #nicolas cage #accident #film

Filmarile la noul film al lui Nicolas Cage s-au terminat cu spitalizare

Un accident petrecut in timpul filmarilor la The Sorcerer`s Apprentice, cu Nicolas Cage in rolul principal, a bagat 2 pietoni in spital, potrivit The Reuters.

Cel care a provocat incidentul a fost un cascador care Film... scena de urmarire cu masini din Times Square. Evenimentul a avut loc luni dimineata, imaginile fiind surprinse de un amator, care a postat inregistrarea video pe site-ul www.nypost.com.

In imagini apar 2 masini care fac slalom pe o strada din Times Square. La un moment dat, unul dintre soferi pierde controlul volanului, urca pe un trotuar si se izbeste de un restaurant.

Potrivit informatiilor remise de politia americana, un tanar in varsta de 23 ani a fost lovit la cap de un stalp in cadere, iar o fata de 21 ani a suferit o contuzie la picior. Ranile suferite de cei doi pietoni nu au fost mortale, iar cascadorul care a condus respectivul bolid a scapat fara nicio rana.

"Doi medici au venit imediat la fata locului si le-au dus pe cele doua persoane accidentate la spital pentru a fi consultate", prezinta un comunicat remis de producatorii filmului The Sorcerer's Apprentice.

Noua pelicula, produsa de studiourilor walt disney pictures si Jerry Bruckheimer Films, va avea lansarea la mijlocul anului 2010. Subiectul filmului are in centru un student, care accepta sa lucreze pentru un vrajitor, interpretat de Nicolas Cage. Actiunea din the sorcerer`s apprentice are loc in New York-ul de azi si are la baza filmul de animatie Fantasia, produs de de aceleasi studiouri Disney.

Urmareste trailer-ul filmului Next /Capcana viitorului (2007) cu Nicolas Cage in rolul principal

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea