Showbiz

#cenusa si sange #francois truffaut #gerard depardieu #fanny ardant

Filmarile la "Cenusa si sange" incep astazi in Covasna

Echipa care va participa la realizarea filmului , regizat de actrita franceza , a ajuns, in mare parte, in municipiul Sfantu-Gheorghe si se pregateste de filmarile care vor incepe de astazi, transmite corespondentul NewsIn.

Actorii sunt cazati la un hotel central din Sfantu-Gheorghe si vor filma in mai multe locatii, printre care si zona satului Miclosoara. Contele Kalnoki, proprietarul celebrului conac frecventat de Printul Charles la vizitele sale in Covasna, a declarat corespondentului NewsIn ca, din cate stie, filmarile vor avea loc si in zona Miclosoarei, in natura, urmand ca mai tarziu, pe la jumatatea lunii octombrie, sa fie filmate si scene de interior. Zona satului Miclosoara este recunoscuta pentru frumusetea si salbaticia ei, fiind foarte cautata de turisti straini dornici sa se retraga intr-un loc linistit si totodata select, prin conditiile oferite la conac.

Actrita franceza , boieresti, cu peisaje mai retrase si linistite.

si americane, iar cel mai recent rol pe care l-a sustinut in limba engleza a fost intr-unul din filmele lui . Fanny Ardant a aparut in peste cincizeci de filme.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea