Showbiz

#breaking dawn #new moon #filmari #productie #2010 #vampir

Filmarile la Breaking Dawn incep in 2010

Cum cea de-a treia parte a seriei Twilight, Eclipse , este deja in productie si se lucreaza intens pentru a fi lansata in 2010, ecranizarea celui de-al patrulea volum, , este inevitabila.

Actorul care ii da viata vampirului , Robert Pattinson, a dezvaluit ca filmarile la Breaking Dawn vor incepe in 2010, relateaza aceshowbiz.com.

Desi producatorii nu au anuntat inca oficial ca vor face si un al patrulea film al seriei, Pattinson a confirmat, in cadrul unei conferinte de presa care precede lansarea lui New Moon in SUA, ca Breaking Dawn va intra in productie anul viitor: “Cred ca se va intampla pana la sfarsitul lui 2010”, a spus actorul.

Breaking Dawn ca continua aventurile din Eclipse si se va concentra tot pe relatia dintre Bella Swan si vampirul Edward Cullen . Au existat zvonuri ca cel de-al patrulea roman al seriei va fi impartit in trei filme, insa autoarea Stephenie Meyer sustine ca ar trebui ecranizat in doua filme, dupa modelul Harry Potter and the Deathly Hallows.

The Twilight Saga: New Moon va avea premiera in SUA pe 20 noiembrie, iar in Romania va fi lansat pe 27 noiembrie.

Urmareste trailerul filmului New Moon:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea