Showbiz

#pop #alte-genuri #fiica #ruby #origine romana #suzanne_vega

Fiica lui Suzanne Vega are sange romanesc

Ruby , fiica lui Suzanne Vega , are sange romanesc. Afirmatia a fost facuta chiar de Suzanne Vega , in cadrul unui interviu acordat in direct in la Radio Guerillla.

Dupa cum va anuntam in urma cu cateva saptamani, Suzanne Vega va concerta in Romania pe data de 16 iulie 2009 .  Show-ul este programat sa aiba loc la Sala Palatului din Bucuresti.   

Fiind recunoscuta ca una dintre cele mai importante compozitoare din generatia sa, Suzanne Vega a fost printre protagonistii revitalizarii muzicii folk la inceputul anilor ’80, cand, acompaniata doar de chitara proprie, a cantat ceea ce a fost catalogat ca folk contemporan sau neo-folk.

“Luka”, cel mai cunoscut hit al artistei,  este un cantec ce a intrat in dialectul cultural cu siguranta ca fiind singurul hit ce a fost scris vreodata  din perspectiva unui baietel abuzat, iar " Tom's Diner " ramane unul dintre cele mai difuzate si mai fredonate cantece.

In 2007 artista a lansat albumul “Beauty & Crime”, in memoria fratelui sau, dar si  a victimelor de la 11 septembrie.  Albumul a fost rasplatit cu un premiu Grammy. 

Biletele costa intre 75 si 250 lei si se pot gasi  online pe www.bilete.ro, www.blt.ro, www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro si la magazinele Diverta, Muzica si Germanos.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea