Showbiz

Fiica lui Sting, la terapie intensiva

Coco Sumner, fiica artistului de origine britanica Sting, a suferit o fractura craniana in urma unei cazaturi monstruoase, informeaza presa britanica .

Fata se afla intr-un restaurant din Los Angeles cand a lesinat si s-a lovit foarte tare de un scaun aflat in apropiere. Coco Summer a fost dusa de urgenta la spital, iar, in prezent, se afla inca sub asistenta medicala din cauza unor complicatii care este posibil sa apara.

"Unul dintre chelneri a ajutat-o sa se ridice, dar ea a spus ca nu se simte bine. Toti angajatii si prietenii lui Coco erau foarte ingrijorati si au chemat ambulanta pentru a o duce la spital. Nimeni nu a vrut sa riste, deoarece a fost o cazatura infricosatoare", anunta Female First.

Sting a suspendat pentru moment concerte pe care le sustinea in aceasta perioada in Statele Unite si s-a intors in Los Angeles pentru a fi alaturi de fiica sa in varsta de 18 ani.

Sting-Desert rose

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea