Showbiz

#luke worrell #logodna #ozzy osbourne #kelly osbourne #moden #punk #dance #pop #rock

Fiica lui Ozzy Osbourne s-a logodit


Kelly Osbourne , fiica rockerului Ozzy Osbourne si-a anuntat logodna cu Luke Worrell , iubitul sau. Cei care au accesat profilul lui Kelly de pe site-ul de social networking Facebook au avut surpriza sa descopere ca statusul “Implicata intr-o relatie ” s-a transformat in “Logodita”.

Potrivit editiei britanice a ziarului Metro, profilul artistei a fost deja asaltat cu mesaje de felicitare din partea unor prieteni faimosi .

Zvonurile privind logodna lui Kelly Osbourne au aparut imediat dupa ce aceasta a fost fotografiata purtand pe deget un inel cu diamant. Fiind intrebata la vremea respectiva daca intentioneaza sa se marite, Kelly a declarat ca se considera prea tanara pentru face acest pas.

Kelly Osbourne a devenit cunoscuta publicului datorita reality show-ului “The Osbournes”. In 2002 Kelly a debutat in lumea muzicala cu albumul “Shut Up”. Un an mai tarziu, aceasta inregistreaza piesa “Changes”, in duet cu Ozzy Osbourne. 2004 este anul in care Kelly Osbourne isi incearca norocul si in cinematografie. Tot in acelasi an isi lanseaza propria linie vestimentara, intitulata “Stilletto Killers”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea