Showbiz

#fiica #matilda #the joker #terry gilliam #the dark knight #heath ledger #colin farrell #jude law #johnny depp

Fiica lui Heath Ledger primeste bani de la vedete

Cei trei actori care au terminat rolul lui Heath Ledger in ultimul sau film si-au donat onorariile fiicei in varsta de doi ani a regretatului actor.

Johnny Depp, Jude Law si Colin Farrell erau ingrijorati pentru viitorul Matildei, dat fiind faptul ca tatal ei, Heath Ledger, a lasat in urma un testament vechi, in care fiica lui nu era trecuta.

Cele trei vedete au interpretat variante diferite ale lui Tim, ultimul personaj al lui Ledger, din filmul The Imaginarium of Dr Parnassus. Terry Gilliam, regizorul filmului, a confirmat: “Nu au luat niciun ban – i-au dat pe toti fiicei lui Heath".

"Este extraordinar! Si minunat... Iar atunci cand iei parte la asa ceva te gandesti ‘Of, cred ca asta-i motivul pentru care am intrat in lumea filmului, de la bun inceput. Am crezut ca va fi plina de oameni minunati’. Si am obtinut un film plin de oameni minunati, care au facut lucrui extraordinare pentru a fi de ajutor”, a mai spus regizorul.

Urmareste trailerul filmului The Dark Knight, in care Heath Ledger il interpreteaza pe The Joker .



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea