Showbiz

#bambi #muzica #dance #alte-genuri

Fetele Bambi - recompensate cu Discul de Aur

Denisa si Raluca Tanase , cele 2 membre ale trupei Bambi, au primit ieri cea mai frumoasa recunostere in plan muzical la care ar fi putut visa: primul disc de Aur , informeaza ziarul Cancan.

Astfel, cele 2 artiste au fost recompensate cu onorabilul premiu pentru cele 100.000 de unitati vandute la albumele „Spre fericire”, „Imi cant iubirea” si „Etno”.

Evenimentul a avut loc in emisiunea lui Madalin Ionescu si in prezenta producatorului trupei Bambi, George Hodorogea.

Cu atatia ani de showbiz in spate, fetele si-au dat seama ca au nevoie, pentru a rezista pe piata muzicala, si de o schimbare de look care sa le scape de imaginea celor 2 scolarite ce plangeau dupa acei „2 ochii caprui”.

Astfel ca, cu putin timp in urma, cele 2 au apelat din nou la arta chirurgiei estetice. De data acestea, decizand ca este momentul sa faca si o marire de bust. La Resita, cu ocazia sarbarii celor 9 ani de activitate muzicala, artistele si-au surprins fanii cu o schimbare estetica vizibila . Sanii mariti ai fetelor i-au lasat masca pe cei prezenti...dar, nu neaparat intr-un mod placut, multi fiind de parere ca operatiile nu au fost tocmai reusite.

Bambi - Imi cant iubirea

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea