Showbiz

Festivalul de filme horror si fantasy DraCOOLa, la Brasov

In perioada 4- 10 august 2008 , se va desfasura la Brasov, Festivalul International de filme horror si fantasy DraCOOLa, organizat de Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc (APFR), cu sprijinul CNC si al municipalitatii locale. Festivalul International de Film DraCOOLa va beneficia de un buget de aproximativ 400.000 euro, iar municipalitatea va deconta cheltuielile legate de desfsurarea evenimentului, in limita fondurilor aprobate in bugetul local.

Festivalul DraCOOLa se adreseaza atat locuitorilor Brasovului, cat si turistilor si pasionatilor de film, iar peliculele vor fi proiectate in trei locatii, dintre care doua vor fi in aer liber.

Desi se afla deocamdata la prima editie, organizatorii festivalului si-au propus ca evenimentul sa devina o traditie in peisajul cultural al orasului, si spera ca in viitor sa intre in Federatia europeana a festivalurilor de film fantastic si horror, care grupeaza cateva festivaluri importante din Europa, precumFantasporto (organizat la Porto),Brussels International Festival of Fantastic Film (Bruxelles),Amsterdam Fantasy Film Festival ,Neuchatel International Fantasy Film Festival,Cinenygma Luxembourg International Film Festival siFestival Internacional de Cinema de Catalunya.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea