Showbiz

#rock #holograf #difuzare #piesa #fericire in dar

“Fericire in dar” (Holograf), una dintre cele mai difuzate piese la radio

Dupa o saptamana de difuzare , piesa “ Fericire in dar ” a celor de la Holograf a ajuns “Highest New Entry” si “Highest Chart Climbers” in topul Nielesen, softul ce monitorizeaza difuzarile radio din tara.

Noul single Holograf a fost lansat pe 1 martie drept cadou de martisor pentru toate doamnele si domnisoarele, iar pe 8 martie , la o saptamana de la prima difuzare, a ajuns in topul preferintelor tuturor ascultatorilor.

“Am vrut sa fie o piesa vie, tonica, si credem ca am reusit sa readucem ceva dintr-un anume optimism care a caracterizat muzica Holograf, indiferent de perioada. Si cand vine primavara parca simti ca totul incepe sa mearga mai bine, ca lucrurile se mai aseaza, ca totul isi revine, in natura ca si in vietile noastre, asa ca si textul piesei vorbeste despre o intoarcere la o viata pe care o asteptam cu totii”, au declarat cei de la Holograf.

Melodia “Fericire in dar” va fi inclusa pe un nou album Holograf, care urmeaza sa apara in cursul acestui an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea