Showbiz

#pop #dance #elena gheorghe #muzica #concurs #semifinala #12 mai #eurovision 2009 #romania #rusia

Fata popii vrea sa hipnotizeze publicul la Eurovision

In seara aceasta este prima semifinala din cadrul concursului international Eurovision 2009 . Delegatia Romaniei trece prin mari emotii, Elena Gheorghe urmand sa intre in seara aceasta, a 14-a, pe scena Olympisky Arena, din Moscova.

Cei care vor intra in competitie in seara aceasta alaturi de Elena Gheorghe vor fi reprezentantii din Muntenegru, Cehia, Belgia, Belarus, Suedia, Armenia, Andorra, Elvetia, Turcia, Israle, Bulgaria, Islanda, Macedonia, Finlanda, Portugalia, Malta si Bosnia-Hertegovina . Doar aceste tari, pe langa care se adauga Anglia si Germania (calificate direct in finala) vor putea avea drept de vot.

Avand in vedere ca in editia din aceasta seara romanii vor putea vota doar daca se afla la momentul respectiv in in tarile prezentate mai sus, Dan Manoliu, seful delegatiei este un pic ingrijorat. “Cred ca aceasta semifinala e cea mai grea dintre toate semifinalele Eurovision la care am participat pana acum, pentru ca azi nu au drept de vot tarile care, de obicei, ne dadeau voturi: Spania, Moldova, Grecia, Cipru”. “Vreau sa hipnotizez publicul, precum ielele care traiesc in padure”, a replicat insa, mai increzatoare, Elena.

In finala de sambata seara, 16 mai, se vor clasifica primele 9 pozitii obtinute in functie de rezultatele de la televoting, urmand ca cel de-al 10-lea loc sa fie stabilit de un juriu de specialitate.

Editia din aceasta seara, 12 mai, va fi transmisa pe TVR1 si pe TVR International , incepand cu ora 22.00.

Odata cu debutul pe scena Olympisky Arena din Moscova, Elena Gheorghe ne arata si partea mai senzuala a acestui concurs. Cantareata a facut un pictorial fierbinte pentru revista Maxim care urmeaza sa iasa pe piata chiar astazi. Alaturi de Elena, si Hadise, reprezentanta Turciei la Eurovision, e prezenta in Maxim, cu instantanee la fel de incitante, binenteles.

Elena Gheorghe - The Balkan Girls

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea