Showbiz

#farrah fawcett #a murit #cancer #actrita

Farrah Fawcett a murit

Actrita Farrah Fawcett , celebra pentru rolul din serialul Charlie’s Angels/ Ingerii lui Charlie din anii ’70, a incetat din viata joi, anunta presa Americana. Fawcett, in varsta de 62 de ani, suferea de trei ani de cancer anal, informeaza imdb.com.

In ciuda tratamentelor urmate si a luptei curajoase cu boala, Farrah Fawcett a murit joi dimineata la un spital din Los Angeles inconjurata de familie si prieteni. Vedeta a fost diagnosticata cu cancer anal in 2006.

Alaturi de actrita s-a aflat pana in ultima clipa actorul Ryan O’Neal cu care Farrah avea o relatie de 27 de ani. Cei doi nu s-au casatorit, insa au impreuna un copil. La inceputul acestei saptamani, O’Neal o ceruse pe actrita in casatoriem, iar aceasta acceptase.

Farrah Fawcett a devenit faimoasa in anii ’70 cand aparitia in popularul serial Charlie’s Angels/Ingerii lui Charlie a propulsat-o la statutul de star in cetatea filmului.

Actrita a fost casatorita timp de sase ani cu actorul Lee Majors, iar dupa divortul de acesta a format un cuplu cu Ryan O’Neal cu care are un baiat de 24 de ani.

Farrah Fawcett a fost nominalizata de 6 ori la Globul de Aur si de 3 ori la Premiile Emmy .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea